top of page

5 alata za smanjenje stresa prilikom planiranja vjenčanja

Ako nemaš novaca da unajmiš nekoga tko će ti organizirati cijelo vjenčanje od početka do kraja, sigurno tražiš alternative kako da to sve sama najbolje napraviš i dotjeraš.


Planiranje vjenčanja samo po sebi dovoljno je stresno i iziskuje ogromno ulaganje energije i vremena. Donosim ti 5 alata koje će tvoje planiranje učiniti manje stresnim i opuštenijim :)



1.Planer vjenčanja

Nakon zaruka, ulazak u svijet planiranja vjenčanja može iznenaditi, jer se možeš osjećati izgubljeno zbog obima posla koji te očekuje za taj veliki dan. Planeri za vjenčanja pružaju sveobuhvatne smjernice i informacije - od početka do kraja, pomažući ti da organiziraš sve aspekte svog vjenčanja.

Pssst… Ubrzo uvodimo u ponudu svoje planere vjenčanja. 😮


2. Pinterest

Ne znaš što želiš, što ti se sviđa ili što uopće postoji. Možda i znaš, ali nisi sigurna kako to sve postići i trebaš ideje. Pinterest je najbolji alat za to i to u potpunosti besplatan.


3. Online pozivnice

Prije je bio običaj da mladenci pozivnice za vjenčanje nose osobno svakom uzvaniku, idući od kuće do kuće. Tako je dijeljenje pozivnica znalo trajati i po nekoliko dana pa čak i tjedana. Danas se koristi i pošta, ali kao da se nije puno toga promijenilo unatoč tome što živimo u digitalnom dobu. No, potrebe i način života mladih su se promijenili i upravo iz tog razloga online pozivnice. Pretpostavljam da si već vidjela naše online pozivnice, slobodno nas kontaktiraj za sva pitanja. 🙂



4. Google alati

Bez obzira voliš li rasporede ili ne, kod planiranja vjenčanja imati čvrst plan je ključno. Razmisli o digitalnim alatima poput Google Docsa i Sheetsa te Google Drivea i Google kalendara koji nude potpuno besplatno i besprijekorno organiziranje, omogućujući lagan pristup s različitih uređaja te jednostavnu suradnju s partnerima i dobavljačima. Sve, od proračuna do ugovora, možeš lako organizirati u jednom digitalnom prostoru. Oprosti se od papirnatog nereda i bez stresa prati svoje vjenčane planove!


5. Friends and family

Tvoji prijatelji i obitelj mogu biti izuzetno korisni i vrijedni resursi za planiranje vjenčanja. Iskoristi njihove vještine i spremnost za pomoć – bilo da je to preporuka nedavno vjenčanog prijatelja, član obitelji vješt u ručnim radovima, ili netko tko će ti pomoći s manjim zadacima. Nemoj se ustručavati tražiti njihovu pomoć jer su ti željni pružiti podršku i olakšati planiranje vjenčanja. Delegiraj zadatke i dopusti im da budu tu za tebe! Ovo je možda i najvažnija točka koja ti može olakšati planiranje i uštedjeti mnogo živaca. 🙂


Comentarios


bottom of page