top of page

Donosimo listu 7 VELIKIH trendova za vjenčanja u 2024. godini!

Updated: Feb 17

Proučili smo sve najnovije trendove za vjenčanja u 2023. godini da vi ne biste morali. Listu od 7 velikih trendova donosimo u nastavku. :)


1. Vibrantne boje


Jedan od najvećih trendova koje većina stručnjaka predviđa u 2023. godini su jake i vibrantne boje. Pastelne i neutralne nijansne dugo su vladale u trendovima vjenčanja i čini se da je napokon došlo vrijeme za odvažne i nezaboravne palete boja za koje se odlučuje sve više parova. Nama se ovaj trend izrazito sviđa. :)

Izvor: Pinterest


2. Destinacijska vjenčanja


Destinacijska vjenčanja već su neko vrijeme jako popularna u svijetu, a sve više maha uzimaju i kod nas. Bilo da je riječ o nekoj ludoj destinaciji poput Sejšela ili vjenčanja negdje na našem Jadranu poput Hvara i Visa, destinacijska vjenčanja sve su popularnija. Parovi se više ne osjećaju ograničeno na proslavu u mjestu stanovanja već rezerviraju prekrasna mjesta bez obzira na njihovu lokaciju.

Izvor: Pinterest


3. Toranj od šampanjca


Vrijeme je za mjehuriće! Parovi su umorni od dosadnih tradicija radi tradicije i umjesto toga žele stvoriti svoje posebne trenutke. Upravo je jedan od njih i toranj od šampanjca. Ovaj trend naširoko je bio prihvaćen u 2022. godini, ali sigurno će biti sve više i više vidljiv.

Izvor: Pinterest


4. Online pozivnice za vjenčanje


Parovi sve više odabiru digitalno napredna rješenja za vjenčanja, a jedno od njih su i digitalne odnosno online pozivnice za vjenčanje. Čak i vaši stariji rođaci vjerojatno koriste pametne telefone ili barem imaju pristup internetu. Prednosti digitalnih pozivnica su ogromne, od jednostavnog slanja do automatizacije potvrda dolazaka. Naše online pozivnice možete vidjeti OVDJE.


5. Prvi pogled


Prvi pogled je stvaranje nove tradicije koja potječe iz Amerike. Tako je prema jednom istraživanju (1) više od jednog od deset parova koji su se vjenčali 2021. usvojilo američku tradiciju 'prvog pogleda'. Ovdje izbjegavate tradiciju da se ne viđate prije ceremonije vjenčanja, već umjesto toga isplanirate poseban trenutak sa svojim vjenčanim fotografom u kojem možete vidjeti kako jedno drugo izgleda privatno.


Prvi pogled omogućuje vam da zaista uživate u trenutku bez potrebe da ga dijelite s bilo kim drugim. Ono što ćete zasigurno dobiti su vrlo emotivne fotografije, dobro dokumentirane, kako bi zadržale ta sjećanja godinama koje su pred vama.

Izvor: Pinterest


6. 80-e glam


Za razliku od umjerene estetike koja vlada posljednjih godina, neke trendseterice sada idu u suprotnom smjeru. Svjedoci smo povratka maksimalizma i pretjeranog vjenčanog izgleda, koji podsjeća na stilove popularnih 1980-ih. Od torti na više katova do nevjerojatnih cvjetnih izložaka i glamuroznih vjenčanica u stilu princeze Diane, parovi prihvaćaju sve što je veliko i lijepo, stvarajući ultimativne maksimalističke proslave u kojima će njihovi gosti uživati.

Izvor: Pinterest


7. Neobičan prijem gostiju


Parovi sve više mijenjaju perspektivu i žele svojim gostima pružiti nezaboravno iskustvo radnije nego trošiti hrpu novaca na detalje. Tako trendovi pokazuju da parovi biraju zabavu na prijemu koja nadilazi bend uživo ili DJ-a. Parovi sve više pružaju gostima iskustva kao što su plesači s vatrom, strojevi za šećernu vunu, kasino večeri i još mnogo toga!

Izvor: Pinterest


(1) Hitched’s National Wedding Survey data from 2019 and 2021


Comments


bottom of page