top of page

Saznajte koje su prednosti online pozivnice za vjenčanje?

Updated: Jan 7

Jeste li znali da čak 75% pozivnica za vjenčanje završi u smeću? Ovaj podatak i ne iznenađuje toliko, ako razmislite koliko se količina stvari koje posjedujemo rapidno povećala u zadnjih nekoliko desetljeća i da jednostavno ne znamo gdje više sa svim stvarima.



Prije je bio običaj da mladenci pozivnice za vjenčanje nose osobno svakom uzvaniku, idući od kuće do kuće. Tako je dijeljenje pozivnica znalo trajati i po nekoliko dana pa čak i tjedana. Danas se koristi i pošta, ali kao da se nije puno toga promijenilo unatoč tome što živimo u digitalnom dobu. No, potrebe i način života mladih su se promijenili i zato su online pozivnice za vjenčanje sve popularnije među mladim parovima.


Ako još sumnjate jesu li online pozivnice pravi odabir za vas ili niste sigurni koje su njihove prednosti, u nastavku vam donosimo one najbitnije:


1. Jednostavno slanje


Online pozivnice možete slati u par klikova putem maila, WhatsAppa, Viber, Telegrama ili bilo koje druge mreže koja omogućava komunikaciju.


2. Ušteda vremena


Planiranje vjenčanja samo po sebi dovoljno je stresno i iziskuje ogromno ulaganje energije i vremena. Online pozivnice štede vam dane, ako ne i tjedne dogovaranja, hodanja okolo i obilaženja daljnje rodbine i prijatelja. To vrijeme sada možete uložiti u vrijeme za sebe i kvalitetan odmor.


3. RSVP


RSVP je skraćenica od prvih slova francuskih riječi "Répondez, s'il vous plaît", što znači "Molim odgovor". Online pozivnice nude mogućnost vašim gostima da direktno putem sam pozivnice potvrde svoj dolazak, a odgovor vama stiže na mail.





4. Praktičnost


Analitika naših Paloma pozivnica pokazala je kako se većina gostiju vraća na pozivnicu i do nekoliko dana prije svadbe kako bi provjerili sve bitne detalje. Izgleda da su online pozivnice vrlo praktične vašim gostima koji više ne moraju po kući tražiti gdje su ostavili pozivnicu već im je sve dostupno u nekoliko klikova.


Također, online pozivnice nude i mogućnost GPS-a, odnosno sve vaše lokacije (okupljanja, crkve, vjenčane sale…) imaju link za Google mapu. Praktično, zar ne?


5. Ekološki razlozi


I zadnji, ali ne i manje vrijedan razlog je onaj “zeleni”. Kao što smo na početku spomenuli većina papirnatih pozivnica završi u smeću. Smanjenje otpada čuva našu Zemlju. Dovoljno rečeno.


No, ako smatrate da imate uzvanike koji bi se uvrijedili kada ne bi dobili papirnatu pozivnicu, Paloma Invites nudi vam mogućnost kombiniranja online i papirnatih pozivnica. Naprimjer, uz online pozivnicu možete naručiti i nekoliko do nekoliko desetaka papirnatih pozivnica za one “zahtjevnije” uzvanike.


Iz gore navedenih razloga online pozivnice učinit će da planiranje vašeg vjenčanja prođe barem malo jednostavnije i bezbrižnije. :)


Recent Posts

See All

Comments


bottom of page