top of page

Planiranje vjenčanja u 5 koraka

Updated: Dec 8, 2023



Korak 1: Vizija & Budžet


Prvi korak u planiranju vjenčanja je definiranje vaše vizije. Razgovarajte s partnerom o stilu, lokaciji, veličini i atmosferi koju želite postići. Nakon toga, postavljanje budžeta je od suštinske važnosti. Odlučite koliko ste spremni potrošiti i na koji način želite rasporediti troškove.


Korak 2: Datum & Popis gostiju


Nakon postavljanja budžeta, sastavite popis gostiju koje želite pozvati. To će vam pomoći u procjeni veličine vjenčanja. Naravno, u međuvremenu u dogovoru s partnerom odaberite datum koji Vam se čini najprikladniji i najviše odgovara Vašim željama.




Korak 3: Lokacija & Dobavljači


Provjerite dostupnost lokacija koje vam odgovaraju i rezervirajte termin koji odgovara Vama i Vašim najmilijima. Ne zaboravite uzeti u obzir i vremenske uvjete ako je vjenčanje vani. Nakon toga, pronađite i rezervirajte dobavljače poput fotografa, glazbe, cvjećara i catering-a.


Korak 4: Organizacija & Detalji


Nakon što su glavni elementi postavljeni, usredotočite se na detalje. Odaberite vjenčanicu, planirajte menu, odaberite cvijeće i dekoraciju. Ovdje je potrebno posvetiti pažnju sitnicama kako biste osigurali da svaki aspekt vjenčanja bude pažljivo planiran i usklađen s vašom vizijom.


Korak 5: Koordinacija & Uživancija


Nekoliko tjedana prije vjenčanja, provjerite sve s dobavljačima i potvrdite sve detalje. Također, izradite raspored dana vjenčanja kako bi svi bili informirani o toku događanja. Uz to, ne zaboravite na sebe - odvojite vrijeme za opuštanje i smanjenje stresa prije velikog dana.



Planiranje vjenčanja može biti složeno, ali podjela procesa na ovih pet koraka može učiniti cijeli proces jednostavnijim. Bitno je imati jasnu viziju, pratiti budžet, rezervirati bitne stvari unaprijed i dati si dovoljno vremena za koordinaciju svih detalja. Uživajte u putovanju prema Vašem posebnom danu!

Comments


bottom of page